FAMILIEBEDRIFTEN SOM OPPFYLLER DINE DRØMMER

 

Det finnes en bråte av hengekøyeleverandører der ute! Man kan praktisk talt  bare velge å vrake. Vi på Kårvatn liker å gjøre det lettere for deg som kunde. Vi har allerede tatt et valg for deg slik at du slipper å sette deg inn i alle detaljer før du skal kjøpe noe. Vi har valgt hengekøyene fra Lesovik basert på tre primærfaktorer:

 

  1. Kvaliteten
  2. Måten firmaet drives og eies
  3. Det at de er håndsydd og utviklet i Europa

 

FAMILIEBEDRIFT = KVALITET
Lesovik er en relativt liten familiebedrift i Polen som holder på med en ting, nemlig hengekøyer. Vår erfaring med familiebedrifter (både Sir Joseph, SkiTrab, Contour, Gipron og Crazy Idea er familiebedrifter), sier oss at de ofte er mer opptatt av kvalitet og brukervennlighet enn større multinasjonale konserner som tenker mer på økonomi og mindre på produkt. Lesovik har førstehåndserfaring med overnatting i hengekøye, og de vet akkurat hva som må til for at du skal bli fornøyd.


Alle hengekøyene til Lesovik er laet av materialer av skyhøy kvalitet, og sammenlignet med andre produsenter så er stort sett alle Lesoviks produkter lettere. I enkelte tilfeller kan de også være både lettere og større, samtidig som pakkvoumet er mindre. Akkurat slik vi liker det. Brukervennligheten er også helt prima. Med en Lesovik hengekøye trenger du ikke å kunne en enste knute!
 

 

UTVIKLET OG PRODUSET I EUROPA

Det har ikke noe å si, nesten alt du omgir deg med kommer jo fra Asia tenker du kanskje. Vel, for vår del som er en del av en verdikjede er det viktig at vi vet hvor tingene vi selger kommer fra. Nå har ting bedret seg en del også i andre verdensdeler, og vi sier heller ikke at Europa er perfekt. Men det vi vet er at ting som arbeidsvilkår, HMS og miljøhensyn er ivaretatt hos de som produserer varen. Dersom en vare virker billigere enn det burde koste bør man heller ikke kjøpe det. Ofte betyr det at noen i verdikjeden ikke får betalt de burde få. Vel i en Lesovik hengekøye kan du sove trygt, uten dårlig samvittighet. Det at de er produsert i Europa betyr også et betydelig lavere Co2 avtrykk i form av transport før den er deg i hende.
 

 

 

Sjekk ut hele Lesoviks katalog her: KATALOG LESOVIK

 

Sjekk gjerne ut Lesovik på Instagram for inspirasjon: @lesovik_outdoor

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.