Deva 80 Nocturne Blue Xs

Varenr:107972EAN: 027379160205
3 599,-
Stk
Bestillingsvare, kontakt oss ( 7 dager)
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Gregory´s nye storsekker Baltoro og Deva (jenteversjon) har ikke bare blitt bedre, mer komfortable og slitesterke. De har har gått ned over 12% i vekt. Ny teknologi, materialer og rammesystem gir deg en mer komfortabel bæring, mer funskjonelle løsninger og flere justeringsmuligheter. Disse sekkene har på grunn av sin innovasjon vunnet den høyeste prisen en sekk kan få. Backpackers Gold Editor Choice Award.

 

Det nye bæresystemet Response A3 bruker en lett og sterk aluminiumkonstruksjon utviklet spesifikt til tung bæring over lengre tid. Hoftebelte og skulderstroppet er 3D utskjært og formet for optimalt bærekomfort og vektfordeling. Skumkonstruksjonen er slitesterk og deformeres ikke, noe som gir en god bæring i mange turår. Skulderstroppene justerer seg selv i forhold til skulderstørrelse og bredde, noe som gjør at sekken passer alle kroppsformer.

Funksjonaliteten er også tatt til nye høyder. Tilgang til utstyr, klær og mat gjennom topplokk kan ofte bli masete. For å gjøre tilgangen til alt av utstyret i sekken så lett som mulig har du på Baltoro og Deva serien 3 innganger. Gjennom topplokk, gjennom bunn og gjennom en stor halvmåneglidelås midt på sekken. Topplokket har i tillegg 2 utvendige lommer og en innevendig.

Hoftebeltet har en vanntett lomme til fotokamera og mobiltelefon. Denne lommen bruker YKK´s Aquaguard glidlås for best mulig beskyttelse mot vann og fukt. Den andre siden har en meshlommme til sjokkis og nøtter.

Ryggen på sekken er konstruert i en ekstremt pustende skumkonstruksjon med åpne celler for optimal ventilasjon i varmt vær og tung bæring.

Noe vi er spesielt fornøyd med er den geniale løsningen å bruke drikkesystemholderen innvendig til en liten dagstursekk. Og en BRA dagstursekk med ventilerte skulderstropper, egen sikkerhetslomme med glidelås og hoftebelte som kan tas av hovedsekken.                    (kompresjonstropper fra bunn)

Baltoro og Deva er geniale og ekstremt komfortable sekker til fjelltur, skogstur, backpacking eller lengre ekspedisjoner.

 Vekt: 2400 g

Alternativer
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.