31914 31914 31914 31914

MSR Access 1 Tent

Lett telt med gode tekniske løsninger

Varenr:110702
8 999,-
Velg størrelse
1 2 3
Stk
Bestillingsvare, kontakt oss ( 14 dager)
BeskrivelsePASSER BRA SAMMEN MEDAlternativer
Beskrivelse

Access telt for korte og raske vinterturer


I en tid der man har blitt værmeldingsslave på grunn av Yr.no åpner det seg muligheter for å dra på tur med stadig lettere utstyr. Skal du på tur der du vet hvordan været blir før turen starter, kan du med større trygghet velge lettere utstyr. Se for deg Jostedalsbreen på langs i april eller mai på gode værmeldinger. Det er ingen vits å dra med seg Everst-teltet på 4kg, også kalt bomberommet. Om Vidar Theisen har bomma kan du uansett bare slippe deg ned en av brearmene tilbake til sivilisasjonen. Access modellen har uansett det som trengs av vindstabilitet og styrke i duken for å motstå et temmelig rufsete skifte i værmeldingen. Du får heller legge fra deg Sognemorrpølsa og gå ut å spa en skikkelig levegg.


Typiske bruksområder for Access teltet er turer på noen dager der du uansett ikke har med deg for mye greier. På ukesturer vinterstid ønsker du sikkert et telt med større fortelt for komforten skyld. Access er derimot  perfekt for alle turer i tregrensa og på fjellet uten kulingmelding. Er du en SKIMO-kid eller skal du gå Lyngen på langs i blitz-stil, er Access et perfekt valg. Teltet har lav vekt og lite pakkvolum noe som gjør at ryggsekken blir vestlig mindre og lettere.


Access har inngang på hver sin langside. Dette gjør at du har egen inn/utgang som gjør at du unngår å krype over turfølget natterstid på vei ut for å tisse under stjernene. Åpning på begge sider er også praktisk for lagring av støveler, sekker etc. På solskinnsdager får man også muligheten for full åpning og gjennomlufting. Man kan også velge å bruke det ene ytterteltet til inn/utgang, og det andre til matlaging.


Teltet har ikke stormmatter noe som fører til god ventilasjon og mindre kondens i teltet. Om det er vind og veldig kaldt kan man legge snø rundt kantene for økt isolasjon. Innerteltet har stor åpning og mange nettinglommer for oppbevaring av krimskrams. Løkkene i taket er for å feste tørkeanordninger eller lanterne.

Geometrien på teltet sørger for at snøen ikke legger seg på taket, men sklir av.

Den selvstående geometrien sørger for et stramt telt som ikke blafrer og bråker i vinden. Det er duket for en god natt søvn.


En av fordelene med selvstående telt er at oppsettet er enkelt: Legg innerteltet ut på bakken og fest hjørnene med snøplugger eller ski etc.. Sett deretter i stengene i maljene på kortsidene av teltet. Klipp på hempene på innerteltet og legg ytterduken på.


Teltet leveres med Easton Syclone stenger som er ekstremt lette og sterke samtidig som de er fleksible. Easton (produsenten) har utviklet Syclone stengene sammen med MSR gjennom en 4-årsperiode. Her er det mange ingeniører som har kost seg med å lage det råeste innen menneskelig ingeniørkunst (sjekk video..).


Vekt:

 • 1 person: 1,37 kg (Innertelt 84Bx213Lx104H cm)
 • 2 personer: 1,64 kg (Innertelt 127Bx213Lx107H cm)
 • 3 personer: 1,99 kg (Innertelt 178Bx213Lx119H cm)

 • Lett og kompakt vintertelt
 • Praktiske inngangspartier
 • Stenger i 4 Easton® Syclone™
 • Kan brukes uten yttertelt i godvær
 • Kan brukes uten innertelt ved bruk at Footprint
 • Ytterteltet kan brettes vekk for direkte tilgang til innerteltet
 • Innertelt i 20D ripstop nylon & DWR
 • Yttertelt i 20D ripstop nylon 1200mm Durashield™ polyurethan & silikon
 • Gulv i 30D ripstop nylon 3000mm Durashield™ polyurethane & DWR
PASSER BRA SAMMEN MED
25%
Fra 4 124,-
5 498,-
4
25%
Fra 4 949,-
6 598,-
6
25%
Fra 3 749,-
4 998,-
16
Alternativer
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.