20%
99671

Northern Playground T-Shirt W's

Green M

Varenr:125002EAN: 7072330005041
560,-Din pris
700,-Ordinær pris
Velg farge
Green
Green
Gray
Gray
Blue
Blue
Velg størrelse
S M L XL
-+
Stk
BeskrivelsePASSER BRA SAMMEN MED
Beskrivelse

MATERIALE
Denne t-skjorta er laget av 72% GOTS-sertifisert økologisk merinoull og 28% silke. Med andre ord: et rent naturprodukt. Silke er et veldig sterkt materiale, og ved å blande inn dette kan vi lage produktet med veldig fin og tynn ull uten at det går utover holdbarheten på t-skjorta.

At vi bruker økologisk ull betyr at det er satt strenge krav til hele verdikjeden, fra sau og helt hjem til deg. Blant annet er det ikke brukt farlige kjemikalier, ulla er fri for mulesing og plaggene er ikke behandlet med Superwash eller lignende behandlinger. Du kan lese mer om hvorfor vi bruker økologisk ull her.

 

LIVSTIDSSERVICE
Denne t-skjorta er laget med slitesterke materialer og i et tidløst design. Det bidrar til at du kan beholde den i mange år, men det viktigste avhenger av hvordan du behandler den. Tar du godt vare på den, reparerer ved behov og vasker sjeldent, vil den kunne brukes i mange, mange år. Gjør du det skal vi også bidra til en lenger levetid ved å hjelpe deg med vedlikeholdstips og reparasjoner resten av livet til plagget. Deal?

VASK MINDRE
Ull er selvrensende. Det betyr at du ikke trenger å vaske denne t-skjorta like ofte som du vasker t-skjorter i annet materiale. Heng den opp til lufting etter bruk, og den er god som ny. Grunnen til at man ikke trenger vaske ull så ofte er fordi den inneholder lanolin, som fungerer som en slags impregnering. Det gjør at smuss og lukt ikke fester seg like godt i fibrene. Lanolin har i tillegg bakteriedrepende egenskaper, og hjelper derfor til å ta knekken på vond lukt.

Digg med mindre klesvask, er det ikke? Bra for deg, for plagget og for miljøet.

 

DESIGNFILOSOFI
Sentralt i vårt designfilosofi er at vi gir blaffen i trender. Vi designer heller plagg som skal være fine om 2, 10 og 100 år. Målet er å designe klassikere. Hver. Gang. Det betyr også at klærne våre har rene design i tidløse farger og uten store logoer eller illustrasjoner.

 

COMMUNITY
Stort sett vil du alltid finne de samme fargene blant t-skjortene våre. Vårt mål er å utvikle plagg som aldri går ut på dato, og det er derfor uaktuelt for oss å følge fargetrender eller lansere nye kolleksjoner hver sesong. Det vi gjør i stedet er å høre på kundene våre. Ser vi at en farge ikke lenger er ønsket, slutter vi å produsere den. Tror vi at folk vil ha den tilbake, kjører vi en avstemming blant den og andre nye farger, og lanserer den som har størst etterspørsel. Slik skaper vi plagg som vi vet at verden vil ha, og unngår overproduksjon og -konsum.

Vil du være med på slike beslutninger i fremtiden? Bli med i Community her.

 

Teknisk info

72% GOTS-sertifisert økologisk merinoull og 28% silke.

Finhetsgraden på ulla er på 17,3 micron. Micron er et tall for tykkelsen på hvert enkelt sauehår. 17,3 er veldig tynt og det er uvanlig å finne produkter med så fin ull.

Materialvekt: 150 gr/M2
Produktvekt: 138g (herre str. L)

Hvorfor økologisk ull? GOTS-sertifiseringen som vi anvender har en lang rekke krav som omhandler forholdene i hele verdikjeden, fra sau og hjem til deg. Les mer her. Noen fordeler:

  • De fleste sprøytemidler er forbudt
  • Insekt- og dyrelivet i nærheten av en økologisk gård er i snitt ca. 50% mer mangfoldig
  • Ulla er fri for mulesing
  • Sauen må ha god plass, friskt vann, og et liv uten frykt og stress
  • Syntetisk hormonbehandling og genmodifisering er heller ikke tillatt.
  • Streng regulering av kjemikalier
  • Strenge miljø-, lønn- og arbeidsstandarder for de som syr klærne
  • Fri for Superwash og lignende behandlinger

 

 

 

 

PASSER BRA SAMMEN MED
20%
3 520,-
4 400,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.