Navn: Vegard

Født/oppvokst: Løten
Bor: Løten

 

Konkurrerer helst i hvilken idrett:  Randonee og fjelløping


Litt om Vegard: : Oppvokst på en gård på det flate østland. Gjennom oppvekst har fysisk aktivitet hele tiden stått sterkt. Var aktiv blant annet innen fotball, orientering og langrenn. Det var langrenn jeg tilslutt satset på frem til for noen år siden. Da langrennssporten beveget seg i en retning som ikke«pirret» meg nok til å satse videre, bestemte jeg meg for å legge skiene på hylla. Samme år fikk jeg øynene opp for fjellsport, i første omgang fjelløping. Spesielt et fire uker langt forskningsopphold i Chamonix gjorde at jeg virkelig fikk øynene opp for fjellsporten. Etterhvert gikk jeg til innkjøp av racing randoneeutstyr, både for å ha en god treningsaktivtet på vinterstid for å bli en sterkere fjelløper, men også fordi jeg synes konkurranseformen virket interessant. Etter første konkurranse har veien vært kort fra «midt på lista» i norgescup, til norgescupvinner og nå verdencup og en del av det norske landslaget.

 

Beste idrettsminne: : Tromsø Skyrace og Matterhorn Ultraks. Resultatmessig gikk det ikke all verden i noen av løpene, men naturen man ferdes i er så storslått og vakker at det likevel står frem som to sterke idrettsminner!

 

Mål for 20/21 sesongen: 

Først og fremst må vi alle gjøre vårt til å ta hånd om Covid-19. Så får sesongen bli som den blir etter det. Men håper å kunne matche meg i Europa i løpet av sesongen!

Kanskje dette er året for å sette Høgruta-rekord på Skitrab-ski?


Disse resultatene er jeg mest stolt over: : Liker ikke å leve på gamle «bragder», så lite å trekke frem. Men hvis jeg skal nevne en konkurranse der jeg var fornøyd med både gjennomføring og resultat må det være lagkonkurransen i VM randonee 2019.

Vegards favoritter

2 819,-
4 699,-
6
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.