100121

Trangia Stormkjøkken 25-1 UL

Varenr:125113
899,-
-+
Stk
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Å være ute i naturen er godt for kropp og sinn. Etter en lang skogstur eller etter en fjellvandring er det godt med mat og kroppen trenger påfyll av energi. Med stormkjøkkenet Trangia 25-1 nedpakket i ryggsekken kan du fort og enkelt tilberede en god matrett eller bare varme vann til en kopp te.

Lag mat der du er
Trangia 25-1 UL er en solid klassiker for korte og lange turer med matlaging ute i det fri. Den passer like godt hjemme i hagen, på skogsturen, campingturen eller fjellturen.

På tur eller i preppekassen i boden
Etter en lang skogstur eller etter en fjellvandring er det godt med mat og kroppen trenger påfyll av energi. Med stormkjøkkenet Trangia 25-1 UL i ryggsekken kan du fort og enkelt tilberede god mat eller bare varme vann til en kopp kaffe eller te. Husk også på at et stormkjøkken kan være praktisk å ha hjemme ved et strømbrudd.

Leveres med kasseroller og stekepanne
Turkjøkkenet Trangia 25-1 UL har kapasitet for matlaging til ca. 3-4 personer. Det inneholder to kokekar på 1,5 og 1,75 liter, en stekepanne med diameter 22 cm og et separat håndtak. Alle deler er produsert i aluminium som har en svært lav egenvekt. For å skjerme brenneren mot vind har det en vindskjerm både på den øvre og nedre delen av kjøkkenet. Når brenneren er avkjølt og du er ferdig med matlagingen pakkes Trangiakjøkkenet sammen. Stram til med den medfølgende remmen, så holder delene seg sammen.

Trangiaprinsippet
Den todelte vindbeskyttelsen er stammen i det smarte Trangiasystemet. Luftehullene på den nedre delen av vindbeskyttelsen rettes mot vinden for å øke oksygentilførselen til brenneren. Den kombinerte stekepannen og lokket kan legges over kjelen for å beskytte oppvarmingen samtidig som sparer brensel Stormkjøkkenet står stødig med kjelen på holderen som er nedsenket i den øvre vindbeskyttelsen. Holderne felles opp når stekepannen skal brukes.

Brenner for alkoholbasert brensel
Spritbrenneren som følger med Trangia 25-1 UL er enkel å bruke. Kjøkkenet er beregnet for alkoholbasert brensel som rødsprit og lignende. Fyll opp brenneren med brensel, så kan du koke og steke det du vil. Brenneren kan fylles til maks 2/3 og brenner i ca. 25 minutter. Å koke opp 1 liter vann tar ca. 10 min. Hvis brenneren går tom før du er ferdig med å lage maten, er det bare å etterfylle med mer brensel og fortsette der du slapp. Husk å alltid la brenneren avkjøles før du etterfyller brennstoff. Hvis den er for varm, kan du risikere at spriten tar fyr.

Alternativer
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.