Nyheter SkiTrab 20/21

SKITRAB OPPGRADERER SKILINJA KRAFTIG FOR 20/21 SESONGEN!

For sesongen 20/21 kommer SkiTrab med veldig store nyheter! Vi presenterer her de nye modellene som heter Stelvio, Gavia og Ortles. De er basert på fjorårets nyheter og salgssuksesser Maestro.2 og Magico.2, men har en vesentlig lavere pris!

Fjorårets store nyhet og salgssuksess! Magico.2 øverst og Maestro.2 nederst

 

 

MYKERE OG BILLIGERE - PERFEKT TIL NYBEGYNNERE!

Stelvio og Gavia kommer begge i 76mm og 85mm midtbredde. De er ulike i form av ulik flex i lengderetningen. Det vil si at Stelvio 76 og Stelvio 85 er litt stivere enn Gavia 76 og Gavia 85. Stelvio er derfor tilpasset litt tyngre skiløpere eller den som ønsker en litt stivere ski, mens Gavia er beregnet på litt lettere skiløpere eller den som ønsker en mykere ski.

 

Kvaliteten og den lave vekten er selvfølgelig ivaretatt. Alle de nye modellene er selvfølgelig håndlaget i Bormio på SkiTrabs egen fabrikk.

 

De splitter nye Stelvio 85 (øverst) og Stelvio 76 (nederst)

 

Stelvio 85 og Gavia 85 fremstår som et helt overlegent valg for deg som ønsker en lett allroundski som du kan bruke hele året. Den nye geometrien gjør at skiene flyter bedre enn midtbredden skulle tilsi, samtidig som vekten bare er på 1200 g i lengde 171 cm for Stelvio 85 og 1065g i lengde 157cm for Gavia 85.  Midtbredden, vekten, prisen, kjøreegenskapene og kvaliteten gjør at det er vanskelig for en nybegynner å ikke vurdere Stelvio 85 eller Gavia 85 når man skal kjøpe sitt første skipar. Veiledende utsalgspris er bare 7999,-! Ingen håndlagde ski av topp kvalitet kan skilte med det samme!

 

De splitter nye Gavia 85 (øverst) og Gavia 76 (nederst)

 

Stelvio 76 og Gavia 76 er skien for deg som har fokus på turopplevelsen lav vekt og topp kvalitet. Den er på mange måter essensen av det vi tenker på som en toppturski. En ski som fungerer helt utmerket 9 av 10 turdager og som garantert vil gi deg store mengder turglede både på tur opp og på tur ned! Stelvio 76 og Gavia 76 er også den beste vårskien tilgjengelig i dagens marked. Stelvio 76 veier bare 1090 g i lengde 171cm, mens Gavia 76 bare veier 970g i lengde 157cm! Med den nye geometrien som gir flyt også i nysnø er dette et perfekt alternativ til deg som tenker turglede og lav vekt. Ikke overbevist om at lett er riktig for deg? Les vårt blogginnlegg "Lett er rett" før du bestemmer deg helt.

 

Flunka nytt råskinn med trekjerne! Veilendene utsalgspris er bare 9499,- på denne carbonskia!

 

Ortles utgjør den fjerde modellen med 85 mm midtbredde. SkiTrabs skilinje blir derfor komplett og fullstendig unik i toppturverdenen med denne modellen. Aldri før har noen laget 4 toppturski med samme geometri, men med ulik flex. Dette gjør butikker i stand til å velge ut den ideelle skien for deg som kunde slik at du får den turopplevelsen du fortjener, både på tur opp og på tur ned! Ortles er da litt stivere enn Stelvio 85 og litt mykere enn Magico.2. Og legger seg som et perfekt alternativ til deg som enten er nybegynner som tenker kombinasjonsbruk med topptur og preppede løyper i alpinbakke, eller er toppturist med litt erfaring som gjerne liker å dra på litt nedover samtidig som du ønsker lavest mulig vekt. Ortles veier bare 1100 g i lengde 171 cm. Ortles er også et veldig godt alternativ for guider og andre med fjellet som kontor som trenger lav vekt, egenskaper for alle mulige forhold kombinert med ekstrem driftsikkerhet. En svært krevende kombinasjon!

 

 

MED TRE, GLASSFIBER, CARBON OG ARAMID 

Det som ellers skiller Stelvio, Gavia og Ortles fra Magico.2 og Maestro.2 er kjernen i skien. I Maestro.2 og Magico.2 benyttes en kjerne av aramid som gir skiene et helt unikt og ekstremt vekt/kvalitet/kjøreegenskap-forhold. Mens i Stelvio, Gavia og Ortles benyttes en klassisk trekjerne som i tillegg er forsterket med tresorten ask. Dette gir skiene en myk og snill følelse og prisen på skiene blir vesentlig lavere, samtidig som kvaliteten og den lave vekten er ivaretatt 100%. Stelvio og Gavia er derfor helt optimale ski for en som skal ha sitt første par toppturski.

 

Ortles legger seg som en hybridmodell som har trekjerne som på Stelvio og Gavia men sokken rundt kjernen er av carbon slik som på Magico.2 og Maestro.2. Dette gjør at Ortles plasserer seg mellom Magico.2 og Stelvio 85 i stivhet. Perfekt for deg som ønsker råe kjøreegenskaper i en super allroundski!

 

MED TILBEHØR I TOPPKLASSE!

Det er ikke bare skiene og bindingene til SkiTrab som holder toppnivå. De siste årene har også tilbehøret blitt stadig bedre og viktigere. Denne sesongen holder sekker, hansker, staver og hjelmer toppnivå. Den største nyheten er SkiTrabs splitter nye helt egenutviklede hjem Helmet Aero! Nå SkiTrab utvikler ting selv så sparer de ikke på kruttet, og denne hjelmen er intet mindre en verdens letteste hjelm laget for skikjøring. Den har også en helt unik løsning med Hollow Core som gir ekstremt bra lufting. De har fått til denne kombinasjonen av lav vekt og strømlinjeformet utseende gjennom en todeling av konstruksjonen. Genialt som vanlig når SkiTrabs produktutviklere setter i gang! Denne har vi mildt sagt tro på! Og det beste av alt er jo selvfølgelig prisen på 1799,- som er omtrent halvparten av sammenlignbare hjelmer der ute!

 

RANDOHANSKER LAGET AV KVALITETSPRODUSENTEN LEVEL

Skihansker, klatrehansker, lansgrennshansker, ullvotter osv osv. Alle produkter det bungner av i enhver sportsbutikk over hele landet. Men har du noengang tenkt på at det finnes hansker laget for rando? Randohansker burde bli et nytt begrep for de som faktisk driver med rando. En skihanske blir for tykk, en langrennshanske blir for tynn. En randohanske skal dekke akkurat det behovet du har når du starter på 200 moh og skal opp på en fjelltopp. Liker du å gå med treningsklokke så finnes det også løsninger for dette. De to nye hanskene Maestro.2 og Magico.2 utgjør et tospann som sammen med WC hanskene gir en komplett hanskelinje av ypperste kvalitet. Hanskene er utviklet av SkiTrab og laget av kvalitetsprodusenten LEVEL som har opphav i Bormio (samme by som SkiTrab) men i dag lokalisert i Sveits et steinkast fra Bormio.

WC hanskene

 

Wc hanskene til SkiTrab har denne geniale overtrekksvotten som man kan trekke over når det blir kaldere og blåser på toppen. De finnes i herreversjon og dameversjon. Disse har i flere år vært førstevalget til Norges beste randonneutøvere.

Den splitter nye Maestro.2 hansken

 

Magico.2 - fantastisk

 

HELT NY OG REDESIGNET RANDOSEKK

Ja, vi velger å kalle det randosekk. For mange vil nok denne framstå som en ren konkurransesekk, men hvorfor kan ikke vi vanlig dødlige dra nytte av de raske løsningene som er designet for konkurransebruk? Mange kan gjerne gå med en slik sekk heller enn en tung skisekk på mange turer. Til rangleturer og lignende er den perfekt. Skifeste etter racestil gjør likevel at du ikke burde ha så tunge ski dersom man velger en slik sekk. Har du tyngre ski enn 1300 g vil vi anbefale en mer tradisjonell skisekk hvor skifestet er plassert langs ryggen på hver side av sekken. Har du et lettere oppsett er "racemåten" å feste skiene på definitivt å foretrekke!

Den nye randosekken/racesekken Backpack Aero

 

Raske og effektive løsninger er praktisk også for de som ikke driver med konkurranse!

 

 

MED STAVER SOM MATCHER SKIENE

I år kommer SkiTrab med to nye stavmodeller: Gavia og Ortles. Gavia er en tradisjonell todelt flicklockstav som er lett og har driftsikre løsninger. I tillegg matcher den Gavia 76 og Gavia 85 skiene perfekt. Den store nyheten er Ortles-staven som er utviklet av Guiden og fjellmannen Giuliano Bordoni som også er frontfigur for Norrøna. Giuliano er fra Bormio og har et nært forhold til SkiTrab gjennom mange år, og jobber nå aktivt med produktutvikling for SkiTrab. Både den nye geometrien på skiene og denne nye staven har han vært en viktig brikke i å utvikle. Så hva er nytt med Ortles-staven? Ortles er ment å kombinere det beste fra to verdener, nemlig rigiditeten, pendelen og den lave vekten til en fastlengdestav og fleksibiliteten du får med en justerbar stav. Ortles er superlett, har avtagbar hempe og man har muligheten til å kappe den til slik at når staven står i kjøremodus så kan den ikke bli kortere. Dette gjør det til en trygg stav dersom du feks skal gjøre hoppsvinger i bratt snø der et fall ville være fatalt. Og selvfølgelig matcher den den kjøresterke Ortles-skien perfekt!

Den helt nye Pole Ortles setter en ny standard i skistaver!

 

Den nye staven Gavia matcher Gavia-skiene perfekt!

 

 

Giuliano Bordoni - frontfigur i Norrøna og produktutvikler i SkiTrab

 

TITAN VARIO.2 - LIKE GOD SOM FØR, BARE BILLIGERE!

Det er ingen tekniske forandringer på Titan Vario.2 for denne sesongen, men prisen har sunket. Bra for deg og godt for oss. Titan Vario har allerede i flere år vært det beste alternativet på markedet for deg som har fokus på sikkerhet og lav vekt, og det er svært gledelig for oss at SkiTrab nå også kan tilby den til en svært konkurransedyktig pris! Dersom du ønsker en fyldig gjennomgan av bindingen og hvorfor den er sikrere enn alle andre bindinger på markedert så trykk på bildet under!

Titan Vario.2 - Verdens beste binding fortsetter ferden mot verdensherredømme!

 

 

 

Vi gleder oss vanvittig til vinteren! Vi håper å kunne få så mange som mulig til å oppdage fordelene med lett utstyr!

 

7 299,-
18
7 999,-
20+
9 499,-
8
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.