Produsent:
Gruppe 1:
Gruppe 3:
Dame (39)
Herre (43)
Unisex (32)
Rando Racing:
ja (9)
Salg Dunjakker:
ja (1)
Velg størrelse:
XXS (1)
XS (8)
S (35)
M (43)
L (28)
XL (16)
XXL (8)
40 (2)
42 (2)
44 (1)
46 (5)
48 (6)
50 (6)
52 (2)
54 (5)
56 (2)
 

Crazy Idea

Crazy Idea er en italiensk familiebedrift som produserer klær for folk i aktivitet. Firmaet ble startet i 1989 av den tidligere langrennsløperen og randoneeutøveren Valeria Colturi og ektemannen Luca Salini. Valeria laget i 1989 den første racingdressen for randonneekonkurranser, noe som markerte startskuddet for Crazy Idea. Crazy sitt DNA har siden da ligget i light and fast kategorien!

 

I dag har Crazy Idea spesialisert seg på bekledning til randonee, klatring og skyrunning. Både Valeria og Luca har vært utøvere på høyt nivå innenfor nevnte idretter, og deres bakgrunn gjør Crazy Idea til en ekte spesialist på teknisk og funksjonell bekledning. Med en dråpe galskap i material- og fargekombinasjoner fra Valeria som er hoveddesigner så får man klær som skiller seg ut fra mengden. Det spesielle med Crazy Idea er at de hele tiden er på jakt etter de beste materialene til sin klær, og bruker derfor en mengde forskjellige leverandører av ulike stofftyper. Crazy Idea har gjort valg av materialer til en egen vitenskap, og forsker kontinuerlig på hvilke stoffkombinasjoner som gir best resultat for et spesifikt formål. 

Både på funksjonalitet, kvalitet og utseende er Crazy Idea enestående i et marked mettet med ulike klesprodusenter. Så godt som alle klærne fra Crazy Idea blir laget i Europa, og det aller meste på deres egen lille fabrikk i Tirano, en halvtime utenfor Bormio, randoneesportens fødested. Omgitt av de italienske alper og solid treningskultur ligger alt til rette for å produsere verdens beste klær for aktive folk! 

Sortèr på:
Sortèr på:
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.