Skitrab

Skitrab er en Italiensk high-end produsent av toppturutstyr lokalisert i Bormio i Nord-Italia. De er spesialister på lette toppturski, bindinger og feller. Skitrab sine ski er de beste lettvekskiene på markedet på grunn av den unike 14-lags teknologien som Skitrab bruker. Skitrab har sin egen fabrikk i Bormio, og maksproduksjonen på rundt 12000 skipar i året, gjør skiene eksklusive. Lidenskap, innovasjon og teknologi er ord som beskriver Skitrab godt. Skitrab har trofaste brukere, og om du først har blitt en skitrabber er sannsynligheten for at du vil ha på to og tre par i boden stor.

 

 

 

 

Ski 22/23

Skitrab produserer de teknologisk mest avanserte toppturskiene i verden for at du skal kunne nye fjellet til det fulle. Lav vekt, høy kvalitet og gode kjøreegenskaper er gode kjennetegn på Skitrab sine toppturski!

Toppturbindinger 22/23

Skitrab har flere ganger kommet med store innovasjoner i toppturvedenen. Titan Vario.2 er en helt genial, brukervennlig, solid og ikke minst trygg techbinding. Gara Titan er en rendyrket racebinding, eller binding for deg som ønsker maximal effektivitet på tur.

Feller

Her finner du ferdig tilpassede feller til alle Skitrab sine ski. Standardfellene som kommer med skiene er 100% mohair. I tillegg finnes det preccut i raceutførelse. De gule fellene anbefales om du ønsker best mulig glid og lavest mulig vekt. Har du eldre ski fra Skitrab og trenger feller til de så kan du se her

Staver

Skitrab har et flott utvalg av staver til topptur. Pole Gavia er fine todelte toppturstaver i aluminuim, Pole Magico har carbon i underrøret og er litt lettere, mens Ortles og Ortles Alu er to staver som kombinerer det beste fra fastlengde og justerbar stav i en og samme stav. For ikke å glemme Vertical staven som er ideel for randokonkurranser.

Toppturhansker 22/23

Skitrab har en rekke hansker som er spesielt laget for toppturer på vinteren. Hanskene har gjennomgående høy kvalitet og har en rekke fine funksjoner. Hanskene er utviklet i ett tett samarbeid mellom Skitrabs utøvere og ambassadører, R&D hos Skitrab og R&D hos Level, og de er alle produsert av Level som er en anerkjent hanskeprodusent.

1 299,-
16

Topptursekker 22/23

Skitrab lager ulike topptursekker med helt strålende løsninger. De største sekkene har elementer fra racingverdenen med blant annet flaskeholdere på skulderstroppene som gjør at du kan gå effektivt på tur!

Hjelmer og goggles 22/23

Skitrab lager verdens letteste trippelsertifiserte hjelm i Helmet Aero. Den er godkjent for skikjøring klatring og sykling og er den foretrukne hjelmen av utøvere i WC. I tillegg er det en lett og fin hjelm for alle som bare skal gå på tur. Sammen med Goggle Aero utgjør de et godt alternativ til tradisjonell skihjelm med store goggles. Helmet Attivo er egentlig en ren klatrehjelm rent sertifiseringsmessig, men du skal lete lenge etter en hjelm som sitter bedre på hodet! Anbefales!

Sortèr på:
1 299,-
16
35%
553,-
850,-
1
30%
1 259,-
1 799,-
1
50%
4 350,-
8 699,-
3
50%
4 750,-
9 499,-
5
Sortèr på:
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.