Skitrab

Skitrab er en Italiensk high-end produsent av toppturutstyr lokalisert i Bormio i Nord-Italia. De er spesialister på lette toppturski, bindinger og feller. Skitrab sine ski er de beste lettvekskiene på markedet på grunn av den unike 14-lags teknologien som Skitrab bruker. Skitrab har sin egen fabrikk i Bormio, og maksproduksjonen på rundt 12000 skipar i året, gjør skiene eksklusive. Lidenskap, innovasjon og teknologi er ord som beskriver Skitrab godt. Skitrab har trofaste brukere, og om du først har blitt en skitrabber er sannsynligheten for at du vil ha på to og tre par i boden stor.

 

 

Ski 22/23

Skitrab produserer de teknologisk mest avanserte toppturskiene i verden for at du skal kunne nye fjellet til det fulle. Lav vekt, høy kvalitet og gode kjøreegenskaper er gode kjennetegn på Skitrab sine toppturski!

Ski Neve 22/23
9 999,-

Toppturbindinger

Skitrab har flere ganger kommet med store innovasjoner i toppturvedenen. Titan Vario.2 er en helt genial, brukervennlig, solid og ikke minst trygg techbinding. Gara Titan er en rendyrket racebinding, eller binding for deg som ønsker maximal effektivitet på tur.

Feller

Her finner du ferdig tilpassede feller til alle Skitrab sine ski. Standardfellene som kommer med skiene er 100% mohair. I tillegg finnes det preccut i raceutførelse. De gule fellene anbefales om du ønsker best mulig glid og lavest mulig vekt.

Staver

Skitrab har et flott utvalg av staver til topptur. Pole Gavia er fine todelte toppturstaver i aluminuim, Pole Magico har carbon i underrøret og er litt lettere, mens Ortles og Ortles Alu er to staver som kombinerer det beste fra fastlengde og justerbar stav i en og samme stav. For ikke å glemme Vertical staven som er ideel for randokonkurranser.

Sortèr på:
50%
4 500,-
8 999,-
6
Sortèr på:
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.