Produsent:
Gruppe 1:
Gruppe 2:
Velg størrelse:
S (6)
L (6)

22 Designs

22 Designs er verdensleder innen for telemarkbindinger takket deres laserfokus på innovasjoner. Særlig høy kvalitet og lav vekt har vært utviklingsfokus de siste årene! Firmaet ble grunnlagt i 2004 av Chris Valiante og Collins Pringle etter at de "arvet" den velkjente Hammerhead-bindingen fra en firma som het Rainey Designs. I 2008 introduserte de sin første gåbinding, AXL, etterfulgt av sin 75mm bakkebinding, Vice. Etter år med utvikling slapp de verdens første step in NTN-binding i Outlaw X. Deres nyeste innovasjon er deres lette tech-telemark-binding LYNX somer det letteste NTN-tech alternativet på markedet.

 

Navnet på firmaet kommer av Wyomin Highway 22 som går over Teon Pass, et kjent fjellpass i Utah. Området er svært populært for toppturer. Både Chris og Collin er aktive telemarkjørere og begge er maskiningeniører. Deres dedikasjon ligger i å lage de beste telemarkbindingene i verden.

 

Bærekraft

22 Designs er opptatt av bærekraft. Deres fokus ligger i å produsere produkter som skal vare lenge samt at de må kunne repareres dersom uhellet skulle være ute. Alle bindingene er laget i U.S.A på deres egen fabrikk, og de er laget av solide materialer. Fabrikken er forskynt med energi fra fornybare energikilder, og i 2021 ble det installert solcellepaneler for å supplere energiforsyningen. I 2020 ble de medlem av Outdoor Industry Association's Climate Action Corps og Snowsports Industry Association's ClimateUnited for å klare å redusere sitt eget klimautslipp mest mulig.

Bindinger

6 999,-
8
8 799,-
14
6 599,-
5
3 999,-
1
Sortèr på:
6 599,-
5
Fra 499,-
100+
8 799,-
14
6 999,-
8
3 999,-
1
Sortèr på:
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.