Hybridlim - Banebrytende limteknologi!

 

 

 

Hybridfellene til Contour er de første limfellene i verden som bruker to lag med lim. Det øverste laget sørger for god heft til skiene selv i svært lave temperaturer, og skilles lett fra skiene uten å etterlate limrester på skisålene.

Det nederste laget med lim binder sammen det øverste limlaget med baksiden av fellene.

Resultatet av denne unike måten å lage limfeller på er at du får alle fordelene til limløse varianter og tradisjonelt lim uten de mange kjente ulempene. Hybridlimet til Contour er rett og slett en limrevolusjon! Store skimerker som Atomic, Black Crows, KÄSTLE, Skitrab, Majesty, Stereo Skis og Hagan får alle sine feller produsert av Contour med hybridlim.

 

Poenget med, og fordelene med hybridlimet er:

 

  • Enklere å håndtere. Man separerer enkelt fellene dersom de ligger lim mot lim.
  • Limet etterlater ikke limrester på skisålen
  • Hybridlimet krever ingen re-liming, man kan rett og slett bare vaske fellene med vann eller en vaskespray for å revitalisere limet.
  • Dersom man er påpasselig med å tørke bort vann og børste bort snø vil fellene sitte ved mange av og påtagninger på en og samme tur uten problem.
  • Festet til skiene påvirkes ikke av temperatur
  • Man trenger ikke ta spesielle hensyn ved lagring. Fellene lagres lim mot lim.
  • Tredelt plastfilm på limsiden og en genial offset-kniv gjørtilpassning til en lek

Vedlikehold

Alle feller mister heftegenskapene over tid. Det skyldes støv, skitt eller rester av voks fra skisålen. Normalt må man relime fellene når limet blir dårlig. Det slipper du med hybridlimet til Contour. Du kan enkelt vaske limet enten med husholdningssåpe (feks Zalo) og vann eller mest effektivt ved å bruke Contours egen limrens. Spray på, gni med moderat trykk med en svamp og vask av med vann til slutt. Heng fellene til tørk, og vipps, du har nye feller! På den måten vil limet vare ut hele fellens levetid.

 

Håndtering og lagring

Posen som fellene kommer i har en microfiberoverflate på innsiden. Vi anbefaler at du alltid tørker av skiene dine med denne før du legger på fellene. Dette er både for å forhindre at skitt og lort setter seg i limet, og for at overflaten skal være så tørr som mulig når fellene blir lagt på. 

 

Fellene er laget for å kunne lagres lim mot lim selv over lang tid. Men husk å tørke fellene når du kommer hjem fra tur.

 

Prøv et par HYBRIDfeller du også! Du kommer aldri til å ville bruke noe annet igjen!

 

Hvordan vaske og reaktivere limet på hybridfeller

Støv, barnåler, voksrester og annet skitt reduserer klebrigheten på fellelim over tid enten man vil eller ikke. Med Contours rensespray eller wipes kan man enkelt vaske og reaktivere limet. Dette er viktig for å unngå problemer på tur i kalde og våte forhold.

 

Slik tilpasser til Contours Splitboardfeller (19/20 utgaven)

 

Slik tilpasser du tidligere utgaver av Contours Splitboardfeller

 

Slik tilpasser du Contour hybridfeller med den medfølgende offsetkniven

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.