Produsent:
SkiTrab (17)
Gruppe 1:
Ski (1)
SkiTrab (16)
Gruppe 2:
Ski (17)
Gruppe 3:
Pakke (1)

Toppturski

PAKKETILBUD?

send mail til

post@fjellutstyr.no

 

Vi trenger å få vite: høyde, vekt, erfaring samt om du har gjort deg opp en mening om hva slags type ski du vil ha. Registrer deg gjerne også som kunde før du sender epost.

SKJERDINGFJELLTRAVERSEN - I VÅR EGEN BAKGÅRD

Våren 2019 var vi på Skjerdingfjellet for å gå den flotte ryggtraversen der som vi ser fra kontorvinduet. Turen er vel verdt et besøk for alle som er i Todalen på våren!                                                                                                                   Les mer... 

Race

Skitrab lager verdens beste ski for konkurranseidretten randonee. Med over 50% av pallplassene i verdenscupen de siste årene er Skitrab førstevalget både for det norske og andre landslag! Hovedårsaken er kombinasjonen mellom lav vekt, gode kjøreegenskaper og pålitelighet (les styrke). Gara WC skiene er for de som har ambisjoner om å gå verdenscup, mens Gara er en helt overlegen innstegsmodell. Gara har nesten samme trekjerne som i feks Dynafit, Atomic, Dynastar, Movement og andre,  men en vesentlig mer  avansert konstruksjon ellers, og derfor mer egnet for deg som vil ha ski som kan ta deg trygt ned, uansett føre. Garaskienes lette trekjerne er dessuten forsterket med det harde treslaget ask på sidene slik at de skal tåle mer. Gara WC skiene har Skitrabs unike aramidkjerne, men ellers den samme avanserte konstruksjonen som Gara. Sidecut og geometri er helt identisk på alle.

Gara WC 70 er en litt stivere variant ment for de som drar på veldig hardt, eller for de som er lange og eller tunge (i denne sammenhengen er det typ 80+kg). Minimumslengden for damer er 150cm, og minimumslengden for menn er 160cm. Skitrab har likvel valgt å lage skiene sine i 155cm for damer og 162cm for menn. Dette er en tradeoff på opptur/nedtur. På toppnivå er gjerne de som vinner også best nedover. Husk at det er vesentlig lettere å ta 10 sekunder nedover enn oppover. Raceski i 169cm velger du om du enten er veldig lang, eller om du bare ønsker en ski for fjellturer, ikke konkurranse. Ingen i norgescup eller verdenscup går med denne lengden fordi det er et stort fokus på vekten, og 169 cm blir ansett som en for stor trade off. Skal du trene eller konkurrere velger du Skitrab konkurranseski!

Light Pro

Om du skal ha det råeste av det råe, det beste av det beste, øverste hylle, high end osv. er det Maestro.2, Magico.2 du skal ha. Superlativene hagler om disse skiene, og med god grunn. Bedre kombinasjon av lav vekt, gode kjøreegenskaper og kvalitet finnes rett og slett ikke! Skal du ha det beste innen lettvektski trenger du ikke lete lengre!

Pro Touring

Om du vil ha toppturski i toppklassen med allsidige egenskaper er Ortles og Bernina skiene optimale. Ortles er laget for menn og Bernina for damer. Ortles85 og Bernina85 er identiske med Magico.2, men den ekslusive aramidkjernen du finner i Magico.2 er byttet ut med en unik trekjerne av Paulwnina og Ask. Ortles90 og Bernina90 tilbyr ekstreme vekt/bredde specs, samtidig som kvaliteten selvfølgelig er ivaretatt!

Touring

Touringskiene til Skitrab er lette toppturski med tilgivende fleks som gjør de svært lettkjørte. Stelvio85 og Gavia85 er yppelige nybegynnerski til alle som er opptatt av at skiene skal være lette, allsidige, lettkjørte og ikke minst, at du vil ha ski med høy kvalitet og lang levetid. Stelvio Fit er perfekte ski til lange vårskiturer eller om du ønsker å bruke skiene til trening. 

Free Touring

Freetouring er en ny kategori som har vokst seg frem med ny teknologi og ny kunnskap. Dette er lette toppturski som kan kjøres som frikjøringsski! Sammen med den nye skokategorien med kjøresterke sko mellom 1500g o 1000g får du svært allsidige oppsett i denne kategorien! Vi mangler et godt norsk ord, så Free Touring får fungere enn så lenge.

Sortèr på:
Sortèr på:
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.