Kilians NNormal lanserer terrengskoen Kjerag

 

 

1200 kilometer, 197 gram. Dette er tallene bak NNormals første produkt, nemlig terrengskoen kalt Kjerag. Kilian Jornet, medgrunnlegger og løper i NNormal, har brukt prototypen hele denne sesongen. Når verdens beste fjelløper lanserer sitt hjertebarn, Nnormal, og vi på Kårvatn blir spurt om å være, ikke bare forhandler, men salgsagent i Scandinavia, er det vanskelig å ikke bli en smule stolte. Vår kompetanse og vår lidenskap, og vår tilnærming til kjøp og salg av varer ressonerer godt med hvordan Nnormal har bygd opp sin organissasjon. Varer som varer har lenge vært et slagord for oss på Kårvatn, og vi har alltid selektert merker og produkter ut ifra det mantraet. Nnormal passer godt inn i dette bildet!

 

 

Kjerag er et fjell på 1100 meters høyde og med fantastisk utsikt. For å nå toppen kan man enten ta seg opp en krevende, teknisk rute, eller velge en mer moderat tursti.

Og det er nettopp dette som inspirerte NNormal da de utviklet og navnga den nye terrengskoen Kjerag. Dette er en sko laget for hverdagsløperen på alle slags nivåer. Designteamet har jobbet tett sammen med utøvere som Kilian Jornet for å skape en allsidig og komplett sko.

– Målet vårt med Kjerag var å finne de beste materialene, nyskapende teknologi, miljøvennlig produksjon – det beste av alt. Deretter har vi satt alt sammen til en sko som kan brukes til alt fra en VK til et 100-milesløp, sier Kilian Jornet.

 

 

Kilians prototyp av skoen Kjerag.

 

 

 

Fakta om Kjerag

  • Vekt: 197 gram i størrelse UK 7,5

  • God demping og stabilitet.

  • Drop: 6 mm

  • Stack: 23,5 mm / 17,5 mm.

  • Romslig plass i tåboksen

  • Vibram Litebase yttersåle

  • Slitesterk og pustende overdel fra Matryx

 

Kjerag  kommer i tre ulike farger; svart, hvit/blå og hvit/grønn.

 

 

 

 

 

 

– Du glemmer at du har dem på når du løper. De følger fotens naturlige bevegelsesmønster, noe som gjør at jeg hverken blir sliten i muskulaturen eller får gnagsår. Skoen tilpasser seg løperen, sier Kilian.

 

 

 

 

Sjekk ut Kjerag her:

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.