Skitrab NEVE

NEVE er Skitrabs nyeste tilskudd til sin skilinje. De har brukt enormt med ressurser på å utvikle disse skiene. 18 prototyper og tre år med testing. Kan Skitrab ha klart det umulige, nemlig å lage en ski til alt?

 

 

 

 

 

Flex, rocker, taper, bredde, lengde, vekt.

 

Det å finne balansen i disse atributtene er nøkkelen til å få en ski til å fungerer slik du vil. Det er dette fjellmannen, guiden og frikjøreren Giuliano Bordoni har brukt mye tid på å fintune. Han er mannen bar prosjektet NEVE, og hele utgangspunktet for arbeidet var å lage en Skitrabski som har kvaliteten og gåegenskapene Skitrab er kjent for, og samtidig gi den en allsidig bredde og ekstraordinære kjøreegenskaper. Og for å komplisere det enda mer: NEVE skal fungere i alle forhold du møter i fjellet. Pudder, skare, is, slush, you name it. Alle som har gått litt topptur vet at ikke alle dager er pudderdager, og NEVE balanserer alle hensyn på en veldig elegant måte. Vi har kjørt NEVE en sesong selv. Vi har testet den i alle forhold, alt fra preppede løyper til gjennomslagsskare. Kontrollen med NEVE er fantastisk. Vi har testet NEVE sammen med en rekke innkjøpere til de beste toppturbutikkene i Norge, alle er enige, NEVE er en gjennomgående god ski som funker til alt!

 

Du kan få kjøpt NEVE hos følgende butikker:

 

Braasport, Oslo

Gamletorvet Sport, Gjøvik

Oslo Sportslager, Oslo

Piteraq Parkveien, Oslo

Piteraq Sandvika Storsenter, Bærum

Platou Sport Bergen Sentrum, Bergen

Platou Sport Fjøsanger, Bergen

Platou Sport Ålesund

Platou Sport Sandnes

Intersport Tillertorget, Trondheim

Erdal Sport/Intersport Førde, Førde

Sport1 Øyrane Torg, Bergen

Senja Sport, Finnsnes

Parabolflua Sport, Harstad

 

 

Giuliano Bordoni der han trives aller best, i fjellet

 

 

NEVE har som alle andre skitrabski en avansert konstruksjon med 14-lag materialer for å kunne lage lette ski med ønsket kvaliet. NEVE er laget med Skitrabs unike trekjerne LiWood som er en miks av lette og tunge tresorter, der den harde tunge tresorten ask gir styrke og beskyttelse til den lette kjernen i Pauwlonina midten i skiene.

 

 

 

 

 

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.